About

Oorspronkelijk heet ik gewoon Lotte, maar sommigen noemen mij Lotty. Waarom? It all started way back in 2017. Destijds vond ik al mijn Snapchats veel te grappig om verloren te laten gaan (wat een ego, ik hoor het je denken) en startte ik een extra Instagram account genaamd @l0tty voor mijn harde kern van vrienden. Hartstikke privé natuurlijk en uiterst geheim, want deze foto’s mochten echt het daglicht niet zien. Inmiddels zijn we 907 foto’s verder en kennen velen mijn zelfbedachte bijnaam. Wat je je daarbij moet voorstellen? Say no more. 

Ik geef toe: dit zijn foto’s die nog redelijk passend zijn voor het internet.

Aangezien er met dat account geen brood op de plank kwam en ook het afdwingen van respect daarmee lastig lukte, wilde ik mijn creatieve brein op een andere manier gebruiken. Ik doe sinds 2017 (mijn golden year lijkt wel) de opleiding Media, Informatie en Communicatie en kon niet wachten om in de praktijk te beginnen met media en content maken. Dat is eigenlijk precies wat ik doe en wat ik wil doen op deze website. Ik maakte altijd al verhalen, video’s en fotografeerde voor de lol. Nu deel ik het online in de hoop dat anderen het leuk vinden om te zien of te lezen. 

Gênante kiekjes zoals die van @l0tty bespaar ik je nog even. Op deze website deel ik iets toegankelijkere content, waardoor ik bij mislukking nog steeds kans maak op een nine-to-five job. Zie deze website als een verzameling, een soort portfolio, maar dan voor het publiek. 

Ik moet zeggen, het voelt pretty selfish om een website op te richten, maar uiteindelijk liggen mijn ambities toch wel in deze hoek. Het runnen van een online platform, het maken van digitale content en het delen van de creatiefste uitingen. Met Lotty’s oefen ik gewoon alvast voor ‘later’.