Vans Slip-On Wishlist

Het is alweer vier jaar geleden dat ik voor het eerst een paar Vans Slip-ons aanschafte. Ze zijn bekleed met panterprint en geven elke casual outfit wat meer jeu. Voor een klein bedrag van €30 euro heb ik ze destijds weten te scoren bij het toen nog bestaande ‘Men At Work’. Na dit paar was ik verkocht. Ze lopen lekker, passen bij heel veel outfits en er zijn veel verschillende varianten. Inmiddels ben ik eigenaar van 4 paar en ben ik desperate voor meer van deze fijne schoenen. Vandaag geen gelul, maar mijn Vans Slip-On wishlist. 

Ik begin met een basic paar. Deze zou ik top vinden voor bij een lichtkleurige jeans en bijvoorbeeld een witte top.


De stof lijkt mooi en zacht. Deze schoen komt uit de ‘ComfyCush’ collectie, wat de schoen comfortabel zou moeten maken.


De hoge zool en de gave print maken dit echte eyecatchers van patta’s.


Een leuke schoen voor de zomer. Beeld hem in met een jeans short en een leuke top.


Het design van deze schoen is binnenstebuiten. Hij is basic en heeft gave details.


Een vrolijk schoentje met vrolijk detail. Ook deze heeft een dikke zool.


De dikke zool lijkt niet weg te denken. Deze patta is covered in glitters en heeft een ijsblauwe kleur.

Ik ben benieuwd: ben ik de enige fan van deze schoenen? Het zijn in ieder geval echt mijn favorieten. Shotgun, trouwens voor deze varianten. Copycats kiss my ass.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *